Autoru |
Poruka |
pa80
|
Tema posta: Re: Tužni topik Poslato: 19 Feb 2014 19:31 |
|
 |
Ugledna Forumska Persona! |
 |
 |
Pridružio se: 12 Jan 2007 16:43 Postovi: 1918 Lokacija: Stara Pazova
|
Howe,čitam svu elektronsku štampu i zapao mi je za oko članak o čoveku koga se rado sećam. Ni na kraj pameti mi ne bi palo da će govnari iz Kurira zloupotrebiti poslednje trenutke tako velikog čoveka i umetnika.
_________________ Idemo u rat da se bijete!Neki cete da poginete,a neki cemo i da se vratimo!
|
|
 |
|
 |
Howe
|
Tema posta: Re: Tužni topik Poslato: 19 Feb 2014 19:40 |
|
Pridružio se: 05 Apr 2007 19:15 Postovi: 1592
|
Pa njih iskreno zabole tuki za svakog bez obzira jel se radi o mrtvom detetu,glumcu,ili politicaru.Olicenje pisanog zla i lazi.
|
|
 |
|
 |
Mil@n
|
Tema posta: Re: Tužni topik Poslato: 19 Feb 2014 21:06 |
|
 |
WitchKing |
 |
Pridružio se: 20 Apr 2006 00:10 Postovi: 10985 Lokacija: Stara 'zova
|
Ej, nisam hteo da komentarišem ništa posle posta pa80, ali sam hteo da napišem sledeće: "Jebote, čovek napiše detaljnan impresario o smrti čoveka i na kraju napiše "u pitanju je urbana legenda" ". Čoveče, ovo je previše i za kurir, koji su to debili, pa to je strašno. Ima da razmotrim glasnaje za Živkovića čisto kao nagradu za onaj gest cepanja kurira na konferenciji za štampu. 
_________________ "I believe that unarmed truth and unconditional love will have the final word in reality".
Dr. Martin Luther King Jr.
|
|
 |
|
 |
pa80
|
Tema posta: Re: Tužni topik Poslato: 19 Feb 2014 21:47 |
|
 |
Ugledna Forumska Persona! |
 |
 |
Pridružio se: 12 Jan 2007 16:43 Postovi: 1918 Lokacija: Stara Pazova
|
Đubrad...hvataju nas na emocije. I treba ih pocepati! 
_________________ Idemo u rat da se bijete!Neki cete da poginete,a neki cemo i da se vratimo!
|
|
 |
|
 |
garnet
|
Tema posta: Re: Tužni topik Poslato: 20 Feb 2014 09:14 |
|
Pridružio se: 31 Avg 2007 00:38 Postovi: 5303 Lokacija: St.Banovci
|
Nemoj glas davati onom hoštapleru samo zato što ti Kurir smeta. Ne čitaj smeće i ćao. Bolji je i Čeda od onog lopova.
A na kraju krajeva,uvek se na netu da proveriti kako je i kad neko umro.Nemojte se ložiti na sve što pročitate.
_________________ Lepom rečju i pištoljem,možete postići mnogo više nego samo lepom rečju. By Al Capone
|
|
 |
|
 |
garnet
|
Tema posta: Re: Tužni topik Poslato: 07 Jul 2014 09:58 |
|
|
Umro Bora Todorović. RIP legendo!!! Uz Zorana Radmilovića, Batu Stojkovića, Miju Aleksića, možda i naš najbolji glumac ikada.
_________________ Lepom rečju i pištoljem,možete postići mnogo više nego samo lepom rečju. By Al Capone
|
|
 |
|
 |
Mil@n
|
Tema posta: Re: Tužni topik Poslato: 08 Jul 2014 03:20 |
|
 |
WitchKing |
 |
Pridružio se: 20 Apr 2006 00:10 Postovi: 10985 Lokacija: Stara 'zova
|
Ne bih ga svrstao ni u top 5, ali je svakako legenda... A odlično se osećao poslednjih dana, operacija slepog creva i koma i ćao... 
_________________ "I believe that unarmed truth and unconditional love will have the final word in reality".
Dr. Martin Luther King Jr.
|
|
 |
|
 |
garnet
|
Tema posta: Re: Tužni topik Poslato: 08 Jul 2014 07:39 |
|
|
Kod nas je problem što većina ljudi glumce vezuje za film. Zanemaruje pozorište.
|
|
 |
|
 |
garnet
|
Tema posta: Re: Tužni topik Poslato: 10 Nov 2014 19:35 |
|
|
Otišao i mlađi referent Pantić, naš Duško Dugouško. Baš sam se smorio. Sjajni Nikola Simić.
Umro je i reditelj, Zoran Čalić.
Humor u našoj kinematografiji više neće biti isti.
|
|
 |
|
 |
neko iz mase
|
Tema posta: Re: Tužni topik Poslato: 11 Nov 2014 20:21 |
|
Pridružio se: 08 Okt 2013 11:06 Postovi: 420 Lokacija: u tvojoj glavi
|
Eh, da. Stara garda nas napušta polako..
_________________ ...moj pokvareni osmjeh dobro pogledaj - vidjet ces djubre kao ja ne umire...
|
|
 |
|
 |
|