Autoru |
Poruka |
RicMan
|
Tema posta: PES 2010 Poslato: 22 Okt 2009 23:58 |
|
 |
WitchKing |
 |
Pridružio se: 20 Apr 2006 00:10 Postovi: 10978 Lokacija: Stara 'zova
|
Skinuo, installirao, radi
Samo sam jednu odigrao od 10 minuta, malo za bilo kakav komentar, konaèno neki moderan, i dopadljiv meni, grafika opet za nijansu lepša, igraèi detaljniji...
Ajmo utiske, ovi što više igraju...
_________________ "I believe that unarmed truth and unconditional love will have the final word in reality".
Dr. Martin Luther King Jr.
|
|
 |
|
 |
bigfoot
|
Tema posta: Poslato: 23 Okt 2009 08:43 |
|
 |
The Prvokator |
 |
Pridružio se: 09 Jan 2007 18:08 Postovi: 3423 Lokacija: Pazova Stara
|
Davaj, davaj........... 
_________________ Boj ne bije svjetlo oružije, već boj bije lobi u američkom kongresu... VRHCARALAL VERAKRALJ
|
|
 |
|
 |
Džoker
|
Tema posta: Poslato: 23 Okt 2009 17:28 |
|
Pridružio se: 04 Apr 2009 00:20 Postovi: 159
|
Daj da instaliram!!!!!!!!!!! Bas me zanima kakvi li su moji klinci (Federico Laurito, Sherman Cardenas i Alexis Sanchez)!!!
|
|
 |
|
 |
Cassius
|
Tema posta: Poslato: 25 Okt 2009 22:18 |
|
 |
Avlijaner |
 |
Pridružio se: 22 Jan 2007 21:29 Postovi: 2602 Lokacija: crkva1ai3akudza
|
Trudim se da ga zavolim, stvarno se trudim...
Opet nisu uspeli da pobegnu od arkadnog izvoðenja... Od izdanja 2008 ljudi iz Konamija su ozbiljno poèeli da se uvlaèe onima preko bare koji nemaju pojma šta je to fudbal i traže vizuelno dopadljivu arkadu pre nego simulaciju kakva je bio PES 6...
A pošto se poslednjih godina stièe utisak da sam jedini na forumu koji tako misli samo æu priložiti jednu slièicu da bi se videlo da nije tako...
Slika nije sa mog raèunara... 
|
 |
DuB
|
Tema posta: Poslato: 25 Okt 2009 23:11 |
|
Pridružio se: 03 Mar 2007 00:37 Postovi: 838 Lokacija: STP
|
Retko imam priliku da igram PES na PC-u, sinoc odigram nekoliko partija i ne znam sta bih rekao, ne lezi mi, sporo je, plastika, a o dzojsticima da ne pricam.
Kad je Cass pomenuo starije verzije meni lezi Wining Eleven 7
Probao sam demo za PS2 i deluje mi igrivije nego za PC.
Za Xbox 360 je isti kao za PC al su dzojstici katastrofa.
p.s.
Ako neko prodaje dzojstik za PS3 neka se javi,imam zelju da probam sa njim PES 2010
Za sve je dzojstik kriv 
_________________ ...ako ti kazem,moracu da te...
|
|
 |
|
 |
lowpez
|
Tema posta: Poslato: 26 Okt 2009 09:28 |
|
 |
Ugledna Forumska Persona! |
 |
 |
Pridružio se: 28 Apr 2006 11:49 Postovi: 1609 Lokacija: Stara Pazova
|
nemam josh uvek izgradjeno mishljenje, pikao sam tek par puta,
ali ne kapiram zashto mu toliko treba da doda... ok simulacija, ok realno,
ali ova sporocja i nije bash realna... golovi, chini mi se, lakshe padaju,
u duel igru se ne upushtajte... sve u svemu, chini mi se da je ushminkano,
"urealjeno", ali da nishta bitno nije popravljeno
_________________ "We must become the change we want to see in the world" Mohandas Gandhi
http://www.myspace.com/lowpezmusic
http://www.last.fm/music/Lowpez
|
|
 |
|
 |
RicMan
|
Tema posta: Poslato: 26 Okt 2009 20:24 |
|
 |
WitchKing |
 |
Pridružio se: 20 Apr 2006 00:10 Postovi: 10978 Lokacija: Stara 'zova
|
lowpez, koliko èitam utiske iskustnijih po netu, smanjeno na minimum je "prolaženje kroz igraèa", bolje o tome da razmišljaš
A što se tièe sporoæe, meni radi kao podmazano sve, glatko, i teèno. Svedi detalje i ostalo na minimum, pa probaj tada, možda mu u tvojoj konfi nešto ne prija...
_________________ "I believe that unarmed truth and unconditional love will have the final word in reality".
Dr. Martin Luther King Jr.
|
|
 |
|
 |
Zeljko
|
Tema posta: Poslato: 26 Okt 2009 21:23 |
|
Pridružio se: 20 Apr 2006 17:52 Postovi: 5957 Lokacija: Stara Pazova
|
ihh odkad nisam igrao PES...ima jedno 2 godine...ko zna na sta lici ovaj novi.. 
|
|
 |
|
 |
Džoker
|
Tema posta: Poslato: 27 Okt 2009 15:00 |
|
Pridružio se: 04 Apr 2009 00:20 Postovi: 159
|
Ja zam se malo zeznuo, mislio sam da pricas o manageru... Pes mi je ok, navucem se, igram 5 dana i onda instaliram fm i kraj price zvana pes...
|
|
 |
|
 |
doomsteel
|
Tema posta: Poslato: 27 Okt 2009 17:34 |
|
Pridružio se: 24 Jul 2006 22:38 Postovi: 387 Lokacija: St. Pazova
|
Desetka je po mom misljenju jedno veliko razocarenje... Malo promena, samo da se umlate pare.
_________________ "Ladies and gentlemen, take my advice; Pull down your pants, and slide on the ice."
|
|
 |
|
 |
lowpez
|
Tema posta: Poslato: 27 Okt 2009 18:39 |
|
 |
Ugledna Forumska Persona! |
 |
 |
Pridružio se: 28 Apr 2006 11:49 Postovi: 1609 Lokacija: Stara Pazova
|
@richie: nije meni spora igra, niti je to do kompa, nego sporo igrachi
sprovode komande, za sve im treba bar dva koraka da se nameste...
a kroz igrache prolazim i dalje .)
_________________ "We must become the change we want to see in the world" Mohandas Gandhi
http://www.myspace.com/lowpezmusic
http://www.last.fm/music/Lowpez
|
|
 |
|
 |
Cassius
|
Tema posta: Poslato: 28 Nov 2009 23:30 |
|
 |
Avlijaner |
 |
|
Poslednjih mesec dana sam ga igrao i sad veæ mogu da kažem i par konkretnih reèi o ovom izdanju...
Mnoge mane koje sam video na PES 2009 su još uvek tu... Igraèi i dalje trèe kao po nekom ledu, lopta ume èudno da se ponaša pri odbicima, èešæe nego na starijim verzijama se dešava da se lopta doda igraèu kom ne želimo i uopšte samo izvoðenje igre ne deluje realistièno i teèno kao na PES 6. A meni lièno smeta i otežano driblanje na malom prostoru, što mi je dugo prièinjavalo probleme u samoj igri jer mi stil nikad nije bio trèi i pucaj...
Meðutim igrajuæi ga konstantno i sa dobrim rumblepad-om, uvideo sam i mnoge pozitivne stvari kod ove igre... U svakom sluèaju je najlepši konamijev fudbal do sada (to nije najvažnije, ali kad veæ nabrajam pozitivne stvari treba spomenuti)... Igraèi koje ne kontrolišemo se u odbrani napokon ponašaju pametno i imam utisak da je AI i mojih igraèa i protivnièkih na jako visokom nivou u svakom segmentu, najveæem do sada... Sa druge strane olakšano je rešavanje situacija jedan na jedan... Ranije da bih sigurno dao gol kad sam sam ispred golmana morao sam da ga driblam, što nije bio naroèit problem jer su napadaèi odlièno reagovali na driblinge, ali me je uvek nerviralo što makar u 50 % situacija gde se savršeno namestim ispred gola moji igraèi šutiraju u golmana... Sada je lakše da ako se u èistim situacijama gaða ugao on i pogodi... I inaèe je dosta lako realizovati dobre šanse, mislim da je lakše nego ikada, samo je možda malo teže do šanse doæi...
Mislim da nikad neæu moæi u njemu da uživam kao u šestici, ali uspeo sam da mu se prilagodim i sad mi èak predstavlja problem što na najveæem nivou težine kroz celo prvenstvo nemam ni jedan poraz i èesto dajem po 6, 7 golova na utakmici èak i najtežim protivnicima... To ipak uništava izazov...
Verovatno bih trebao više da ga igram protiv živih protivnika pre nego što napišem bilo šta o takvom igranju ovog novog fudbala...
|
 |
Zeljko
|
Tema posta: Poslato: 29 Nov 2009 00:07 |
|
|
|
 |
|
 |
Cassius
|
Tema posta: Poslato: 29 Nov 2009 00:14 |
|
 |
Avlijaner |
 |
|
Zeljko je napisao: :wicked:
Šta? Pa nisam mislio na tebe nego na nekog ko ume da igra... 
|
 |
Zeljko
|
Tema posta: Poslato: 29 Nov 2009 00:20 |
|
|
|
 |
|
 |