Pazova Cafe
http://pazovacafe.com/

nike air max tailwind iv rose
http://pazovacafe.com/viewtopic.php?f=8&t=9165
Stranica 1 od 1

Autoru:  vt6v2sue [ 14 Nov 2020 03:36 ]
Tema posta:  nike air max tailwind iv rose

Slika
De Air Max Tailwind IV, een justoffclub.com klassiek Nike Sportswear-model uit 1999, is dit seizoen terug voor een nieuwe ronde in een gloednieuwe, op kamperen geïnspireerde kleurencombinatie. Dit nieuwste aanbod is perfect geschikt voor een outdoor-levensstijl en ziet af van de traditionele leer- en mesh-constructies en herwerkt de bovenste constructies met een trail-geïnspireerde geweven fundering, met contrasten door middel van gesegmenteerde canvas overlays gekleed in een aardse olijftint die doet denken aan militaire overtollige duffel Tassen.

De nieuwe Nike AIR MAX TAILWIND IV-schoenen zijn gemaakt op een witte mesh-basis en op elkaar geplaatste huidlagen in een zeer zacht grijs. Een nike schoenen dames wit accent van levendige rode toon neemt alle details over en vervaagt van de zijkanten naar de zool, het MAX AIR-vlaggenschiplogo bevindt zich op de achterkant en de emblematische Air-eenheid is te zien in de tussenzool in een rode tint, kenmerkend voor dit model .

Inmiddels zou je goed bekend moeten zijn met de berekende methoden van Nike om tweederangs archiefmodellen terug te brengen. Het begint meestal met OG-kleurstellingen en een grote samenwerking om de energie te maximaliseren, en geleidelijk afbouwend nike air max tailwind iv rose naarmate de seizoenen voorbijgaan. Dat was het geval met klassiekers als de Air Max 2 Light en Air Max Tailwind IV (en zal ook voor de aankomende Air Max Triax 96 zijn), want ondanks hun gewicht onder Nike-fanaten, zullen ze gewoon niet zo gemakkelijk eenheden verplaatsen als een Air Max 1 of 90 doet. In plaats daarvan komen schoenen zoals de Tailwind IV gewoon willekeurig tevoorschijn zonder releasedatums, waardoor de aandacht wordt getrokken van degenen die vanaf dag 1 met de schoen hebben geknoeid.

Nike is terug met Nieuwe trending zijn nieuwste Holiday-release, in navolging van zijn recente 'Shibuya'-pack met de Air Max Tailwind IV in een crèmige' Phantom / Desert Sand'-kleurstelling. en rubberen textiel voor een betere slijtage met behoud van het algehele retrogevoel. De bovenkant van de schoen is gemaakt van gestroomlijnd zwart gaas, met het merk "AIR MAX" bovenaan de tong. Gedempte veters worden door blauwe en rode oogjes over de voorvoet gelust. Daarentegen zijn "MAX AIR" en "MCMXCIX", 1999, versierd langs de achterstag.

https://www.justoffclub.com/

Stranica 1 od 1 Sva vremena su u UTC + 2 sata
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/