Pazova Cafe
http://pazovacafe.com/

Mikrobiologija opet ne radi
http://pazovacafe.com/viewtopic.php?f=8&t=6132
Stranica 1 od 1

Autoru:  TomosRider [ 31 Jul 2011 08:13 ]
Tema posta:  Mikrobiologija opet ne radi

Прво хоћу да похвалим сајт Пазова.орг :thumbup: на којем сам прочитао драгоцену и корисну вест- информацију да Микробиологија у Ст. Пазови поново неће радити. Како сад опет не раде. :-x На жалост микробиологија не ради ни у Инђији. :P Где сад узети упут за који Дом здравља? Како људи који раде на минималцу, а имају супруге труднице незапослене, који морају често да иду у лабораторије микробиологије, да плаћају велике суме новца прив. лабораторијама. Труднице свако мало по мало иду на којекакве прегледе и брисеве.

Разумем ја да и они морају на годишњи да се одморе али зашто двапут у години и на дуг период. Лудница :joj:

Autoru:  Cassius [ 31 Jul 2011 15:08 ]
Tema posta:  Re: Mikrobiologija opet ne radi

Ovo je jedna od onih tema koje zaista vredi pokrenuti, zato što su ljudi koji donose takve odluke, to uradili ne zato što moraju, nego zato što misle da im se može.

Treba što više da se bunimo i da ih zajedno kritikujemo. Samo će tako shvatiti da moraju da se ponašaju odgovornije prema građanima.

Zatvoriti zbog godišnjih odmora tako važnu službu na 40 dana pre dva meseca i sada opet na 25 dana je jednostavno bezobrazno. Oni rade veliki broj veoma važnih analiza koje često ne smeju da čekaju ni nekoliko dana.

Autoru:  TomosRider [ 31 Jul 2011 17:38 ]
Tema posta:  Re: Mikrobiologija opet ne radi

65 дана у години је превише

Autoru:  Cassius [ 11 Mar 2013 15:51 ]
Tema posta:  Re: Mikrobiologija opet ne radi

Posle objavljivanja ovih informacija, krenuli su nesporazumi sa tadašnjom upravom doma zdravlja, koja je bila nezadovoljna takvim izveštavanjem. Nešto ranije, objavljen je i tekst o lošim uslovima na odeljenju ginekologije, ali baš ovo sa mikrobiologijom je za njih bilo posebno bolno iz nekog razloga, iako su objavljene samo činjenice i tačne informacije.

Nažalost sajt pazova.org do danas(ni posle smene direktora) ne dobija ni najvažnije informacije iz doma zdravlja, iako postoje mnoga obaveštenja koja bi se mogla objaviti i pomoći građanima u raznim situacijama. Verujem da bi mnogima značilo da mogu na jednom mestu da pročitaju vesti o promenama radih vremena pojedinih službi, ili o akcijama koje se povremeno organizuju od strane medicinskih ustanova, poput raznih besplatnih testiranja, ili akcija dobrovoljnih davanja krvi i slično.

Stranica 1 od 1 Sva vremena su u UTC + 2 sata
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/