Pridružio se: 20 Apr 2006 00:10 Postovi: 10988 Lokacija: Stara 'zova
Ponovo je počelo... Na farmi msm nikad jača ekipa idiota. Ali nemam sumnje da će tu da bude urnebesnih momenata, svađa, tuča, sezonskih ljubavi i sličnih bisera... Ovde možemo da pratimo događanja i smejemo se onima koji su to zaslužili svojom glupošću i sličinim epitetima.
Možda zvuči licemerno, ali ne bih rekao, njima plaćeno, mi se smejemo, svi happy.
Inače, do sada najviše bure digla izjava Ere Ojdanića da je bio u vezi sa devojkom koja je bila osmi razred - i to 6 godina... Strašno
_________________ "I believe that unarmed truth and unconditional love will have the final word in reality".
Dr. Martin Luther King Jr.
Srga
Tema posta: Re: Farma 2013/Veliki Brat
Poslato: 22 Mar 2013 14:25
Robocop
Pridružio se: 18 Apr 2006 08:37 Postovi: 3304 Lokacija: u kancelariji
Svaki sledeci koji javno prizna da ce da gleda Farmu dobija momentalni ban Isto vazi i za Velikog Brata, Parove, Menjam zenu za babu i ostale emisije zabavno/lobotomijskog karaktera
_________________ while(!asleep()) sheep++;
garnet
Poslato: 22 Mar 2013 15:39
Glavni Baya!
Pridružio se: 31 Avg 2007 00:38 Postovi: 5303 Lokacija: St.Banovci
Jeeeeeeee,stigla zabava!!!!!!!!Juhhuuuuuuu!!!!Dosta smo odmarali!
_________________ Lepom rečju i pištoljem,možete postići mnogo više nego samo lepom rečju. By Al Capone
Mil@n
Poslato: 22 Mar 2013 22:09
WitchKing
Ja nisam rekao da ću da gledam, ali fuk me, ima da pogledam na yt sve pikanterije o kojima ću već čitati u novinama.
Priznajem, imam tu nastranu tendenciju da se smejem idiotima.
Aj nek kaže neko da ovo nije smešno!!!
_________________ "I believe that unarmed truth and unconditional love will have the final word in reality".
pa80
Poslato: 26 Mar 2013 00:54
Ugledna Forumska Persona!
Pridružio se: 12 Jan 2007 16:43 Postovi: 1918 Lokacija: Stara Pazova
Srga je napisao:
Svaki sledeci koji javno prizna da ce da gleda Farmu dobija momentalni ban Isto vazi i za Velikog Brata, Parove, Menjam zenu za babu i ostale emisije zabavno/lobotomijskog karaktera
Izgleda da će Ricma popiti ban po prvi put xe,xe,xe...
_________________ Idemo u rat da se bijete!Neki cete da poginete,a neki cemo i da se vratimo!
Mil@n
Poslato: 26 Mar 2013 04:27
WitchKing
A tek ekipa u velikom bratu? Msm dovoljno je reći Maja Nikolić
Biće ludlo!
garnet
Poslato: 27 Mar 2013 23:06
Glavni Baya!
Pridružio se: 31 Avg 2007 00:38 Postovi: 5303 Lokacija: St.Banovci
Pao i sex!!!!!!Oma prvi dan.Svaka cast!!!!
_________________ Lepom rečju i pištoljem,možete postići mnogo više nego samo lepom rečju. By Al Capone
Mil@n
Poslato: 09 Apr 2013 01:17
WitchKing
Pokorno priznajem da sam listajću sajtove sa moba na putu pročitao i šta se dešava u ovim šupama.
Meni je Nikolićka apsolutna kraljica. Toliko umobolna osoba ne ređa se često, neko sa takvim kompleksom više vrednosti je neiscrpan izvor zabave.
Pogledajte npr ovaj klip. Kao, ulazi vendi, i očekivanja... Nevera i tenzija u vazduhu... Da li će se javiti Nikolićki? Da li će je samo pogledati? Ko će prvi pružiti ruku i da li će iko da se spusti tako nisko?.. Stay tuned.
Čoveče, to je trash tv, ko tu ne vidi zabavu, nije zaslužio da ima televizor.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu