Pazova Cafe
http://pazovacafe.com/

Abnormalije
http://pazovacafe.com/viewtopic.php?f=52&t=5430
Stranica 1 od 2

Autoru:  Vojnik_Sreæe [ 01 Dec 2009 17:12 ]
Tema posta:  Abnormalije

Ima ona bajka o Midi kralju koji je bio pohlepan i želeo je da sve što dotakne da se pretvori u zlato i kad mu se želja ispunila shvatio je da nije zlato važno jer je njemu bliske osobe dodirnuvši ih pretvarao u obiène gromade zlata, nepokretne, neme, bezoseæajne... Tako sam i sam želeo nešto slièno, pa sam u odredjenim trenutcima pretvarao okolinu u svojoj glavi u neke svoje zlatne gromade, a istovremeno pravivši od sebe uspavanu kljucajuæu lepoticu od govana...

Autoru:  Milly_O2 [ 01 Dec 2009 19:50 ]
Tema posta: 

:lol: :lol: :lol: :z7:

Autoru:  Vojnik_Sreæe [ 02 Dec 2009 16:41 ]
Tema posta: 

U sopstvenim oèima izgledam bez sumnje kao primer bednika. Ne onog u materijalnom smislu, nego kao primer èoveka duboko u sebi bednika. Postao sam ravnodušan prema sebi i svojim manama. Centralno mesto mog života su zauzele neke vanjske stvari: znanje, stanje sveta, pojedinci koji su mi bliski i slièno...
Takve stvari donose bol, u svetu se ratuje, znanje se teško stièe, a prijatelji umiru bilo stvarno ili u mojoj glavi. Samo to ne može uništiti moj život, kao stvari koje proizilaze iz upoznavanja sebe samog, a interesovanje za sebe ne unapredjuje karakter, pa ko razume - shvatit æe.

Autoru:  Bubuš [ 02 Dec 2009 22:21 ]
Tema posta: 

Welcome back!! :thumbsup:

Autoru:  Vojnik_Sreæe [ 02 Dec 2009 23:15 ]
Tema posta: 

Hvala druže!

Autoru:  Vojnik_Sreæe [ 03 Dec 2009 23:19 ]
Tema posta: 

Volim se sprdati, a ti recimo ne voliš. Šta to znaèi? Da smo razlièiti. Da li zbog toga treba da se mrzimo, tuèemo? Da odmeravamo koji je bolji, pametniji, razumniji, da vidimo ko je u pravu- ja koji volim da se sprdam ili ti koji to ne voliš? ... Razlike medju ljudima. Svi kažu da bi bilo dosadno da smo svi isti - i nismo. Zato nema potrebe da se zbog razlika mrzimo, odmeravamo i nadmudrujemo ko je u pravu. Jer moraš znati da je uvek u pravu onaj koji voli nešto za razliku od onoga što to nešto ne voli. Evo i zašto: ja volim nešto raditi i od toga imam korist zato što uživam dok to radim. A, šta ti imaš od toga što to ne voliš?

Autoru:  Vojnik_Sreæe [ 06 Dec 2009 22:38 ]
Tema posta: 

Kad sedim u nekom kafiæu i naidje lepa i dobro "obuèena" žemska pogledam ostale i šta primeæujem - svaka od njih, osim onih koje su bolje "obuèene", gleda tu žemsku zlobno i trudiæe se da nadje nešto što je loše za nju. I onda poènu izražavati svoju zblobu tako što izmišljaju dokaze da je loša u neèemu, a ostale se primaju i na najgluplji dokaz i potvrdjuju ga... Tako i moralisanje služi istom cilju - zavidi se onima koji imaju priliku da greše protiv morala, a u isto vreme se smatra da je vrlina kazniti ih za njihove grehe. Mislim da im to dodje kao neko (bolesno) drkanje, neka uvrnuta nagrada njihovom mozgu da pokažu da su oni eto bolji iako nisu.

Autoru:  RicMan [ 07 Dec 2009 02:25 ]
Tema posta: 

Vojnik_Sreæe je napisao:
Kad sedim u nekom kafiæu i naidje lepa i dobro "obuèena" žemska pogledam ostale i šta primeæujem - svaka od njih, osim onih koje su bolje "obuèene", gleda tu žemsku zlobno i trudiæe se da nadje nešto što je loše za nju. I onda poènu izražavati svoju zblobu tako što izmišljaju dokaze da je loša u neèemu, a ostale se primaju i na najgluplji dokaz i potvrdjuju ga...


Najbolji post do sad. :D

Autoru:  Vojnik_Sreæe [ 07 Dec 2009 09:58 ]
Tema posta: 

Hvala.

Autoru:  Vojnik_Sreæe [ 12 Dec 2009 00:34 ]
Tema posta: 

Znam lika koji je ubio èoveka (koji i nije neki èovek bio), a nije ga poznavao, ubio ga za lovu. Umesto nekog mafijaša je odležao par godina, kad je izašao uzeo je lovu i niko ga više nikad nije video u ns-u. Kažu da se javi telefonom. Da li bi ti mogao ubiti èoveka po narudžbi i za koliko love?

Autoru:  Vojnik_Sreæe [ 28 Jan 2010 20:35 ]
Tema posta: 

U DALJ? Gledam svi se nešto takmièe u daljinu, skok u dalj npr. Pa, vidim klinci smisliše nove "u dalj" discipline kao što su pišanje ili pljuvanje u dalj. Kontam što se svi takmièe u dalj i tu mi "pade na pamet" da smislim neko takmièenje "u bliz". I smislih- kad veæina piša uz vetar, ja æu pišati u bliz, a pravila su sledeæa: dva takmièara obuju dobro uglancane šuzare (cipele) na kojima se može videti svaka taèkica/kapljica i poènu pišati i to sve bliže i bliže šuzarama, a onaj kome prvom prsne na šuzare, tj ko se prvi popiša- izgubio je. Da, to je to, pišanje u bliz.

Autoru:  Vojnik_Sreæe [ 09 Mar 2010 10:20 ]
Tema posta: 

KAMIKAZE PILIÆI Srpski piliæi veselo i slobodno kljucaju i èeprkaju po avliji, gazda ih hrani a piliæi mu zauzvrat nose jaja. Kad pile poraste ili prestane nositi jaja gazda ga stavi na giljotinu i u slast mu odfikari glavu i pojede ga. Evropejci rekoše da je to varvarski èin i da se piliæi ne smeju tako klati, pa nam u zemlju Srbiju donesoše evropska pravila za piliæe. Tako sad gazda ne sme svoje piliæe klati, a piliæi umesto jaja nose cement, cigle i kojekakve terete po EU standardima. Gazda je dužan piliæe hraniti zdravom hranom, a piliæi iznureni nošenjem svega i svaèega, a jeduæi zdravu hranu izlude i izvrše samoubistvo, pa ih gazda ne mora klati. Gazda ako uspe da ispuni sve uslove EU na kraju ove prièe dobije jedno jedino kinder jaje umesto stotinjak pravih i 2-3kg mesa na trpezi. A, piliæi? Piliæi su nekad imali lep život i gadnu smrt, a sada imaju gadan život i jedva èekaju smrt.

Autoru:  Vojnik_Sreæe [ 31 Mar 2010 20:20 ]
Tema posta: 

Slika Ovako je danas bilo oko 15h u NS-u na n.naselju. Volim šetati poslije kiše i s'tom namjerom sam danas krenuo s'posla, ali... Na ulici vidjeh školskog druga, inaèe je buraz mog najboljeg druga, bio je æorkiran 7godina- kako sam kaže: "uhapsiše me kad su ubili ono govno". Bio sam sretan što vidim starog saborca, a i njemu je, zato me i èekao, pa kaže: brate svi pokojnici- drug I, drug N, drug D itd... Znam zašto je došao, dobio je više nego što je oèekivao, a ja sam opet, ispoštovavši odredjene kodekse, dobio natrag druga. Nije to obièan drug, no drug koji je sposoban uraditi sve za èovjeka koji je (kao jedan od rijetkih) poštovao zahtjeve i kodekse svih ovih godina. I odoh u omiljenu mi šetnju i to u društvu ne nadanom, ali dragom, dugom šetnjom, koja se po tradiciji opet završila u "Uni" na cugi i zajednièkom "radu".

Autoru:  Vojnik_Sreæe [ 07 Apr 2010 17:14 ]
Tema posta: 

Slika
A, ja mislio da je moj cica-maconja prišao zbog mirisa klope...ali, on je ipak (na)njušio nešto bolje...

Autoru:  Vojnik_Sreæe [ 13 Apr 2010 01:28 ]
Tema posta: 

Slika
Taèno iznad ulaza na prvom spratu je prozor moje nekadašnje sobe u kojoj sam odrastao i proveo najljepše trenutke u svom životu. Samo nebo zna koliko puta sam poželio da se ujutro probudim u toj sobi, da sam opet djeèak, da je ovih posljednjih 20 jebenih godina bio samo ružan san. Kako bih volio da se probudim opet, da otpanjim muziku, uzmem opet plašljivac i autiæe i izadjem ispred da se igram u travi s'ostalom djecom. Da se vozam biciklom opet onako bezbrižno do Une na kupanje, pa u školu. Bilo nekad i nikad više neæe, vrijeme se ne vraæa nazad. Volio bih opet ili bar da je onda bar malo duže potrajalo, al nije moglo - prekino rat pizda mu materina, zar nije mogo saèekati da još malo porastem pitam se...

Stranica 1 od 2 Sva vremena su u UTC + 2 sata
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/