Autoru |
Poruka |
lowpez
|
Tema posta: Poslato: 15 Sep 2009 11:07 |
|
 |
Ugledna Forumska Persona! |
 |
 |
Pridružio se: 28 Apr 2006 11:49 Postovi: 1609 Lokacija: Stara Pazova
|
|
 |
|
 |
Remorkerka
|
Tema posta: Poslato: 15 Sep 2009 13:09 |
|
Pridružio se: 23 Dec 2007 00:13 Postovi: 394 Lokacija: 17. dimension
|
Kao i to što si ti nekoga pustio da ode nema veze sa romantikom...
|
|
 |
|
 |
Sidney Sheldon
|
Tema posta: Poslato: 15 Sep 2009 13:44 |
|
 |
Novi Kolač |
 |
Pridružio se: 27 Feb 2008 01:05 Postovi: 3 Lokacija: Stara Pazova
|
Slazem se.To ima veze sa kukavichlukom. 
|
|
 |
|
 |
bozapub
|
Tema posta: Poslato: 15 Sep 2009 13:46 |
|
Pridružio se: 31 Maj 2008 16:39 Postovi: 1474 Lokacija: Moj dom je tek maleni svitac na nebeskoj pučini...
|
ma ne znate vi ništa..
_________________ Ja, ja sam jedan običan tip, težak slučaj, potpuni mrak, mnoga mesta nose moj znak.. I to je nešto!
|
|
 |
|
 |
branexer
|
Tema posta: Poslato: 15 Sep 2009 13:52 |
|
|
Ne znam ni ja, ali sreæom ne bira pamet nego ona stvar(èica).
|
|
 |
|
 |
bozapub
|
Tema posta: Poslato: 15 Sep 2009 13:55 |
|
Pridružio se: 31 Maj 2008 16:39 Postovi: 1474 Lokacija: Moj dom je tek maleni svitac na nebeskoj pučini...
|
prièaš o srcu, znam ja!
_________________ Ja, ja sam jedan običan tip, težak slučaj, potpuni mrak, mnoga mesta nose moj znak.. I to je nešto!
|
|
 |
|
 |
Cassius
|
Tema posta: Poslato: 15 Sep 2009 14:34 |
|
 |
Avlijaner |
 |
Pridružio se: 22 Jan 2007 21:29 Postovi: 2602 Lokacija: crkva1ai3akudza
|
Mislim da Sidney ne treba da prièa o drugim ljudima koje ne poznaje i o situacijama u kojima nije bio... Meni je kukavièki tako se obraæati nekome preko neta skriven iza nadimka...
Naravno cela ova moja prièa nema nikakvog smisla u sluèaju da je Sidney osoba koju je Lowpez pustio da ode...
Ali naravno da to nije ovde sluèaj i da on samo prièa napamet... 
|
 |
bozapub
|
Tema posta: Poslato: 15 Sep 2009 14:41 |
|
|
e moj cass.. svi ovde pišu samo iz liènih iskustava i stavova.. niko ne komentariše bilo èiji komentar bez malo poistoveæivanja i posmatranja situacije iz svoje perspektive..
|
|
 |
|
 |
Cassius
|
Tema posta: Poslato: 15 Sep 2009 14:48 |
|
 |
Avlijaner |
 |
|
high-tech-no je napisao: e moj cass.. svi ovde pišu samo iz liènih iskustava i stavova.. niko ne komentariše bilo èiji komentar bez malo poistoveæivanja i posmatranja situacije iz svoje perspektive..
I to bi trebalo da je opravdanje? Mene je neko "pustio" i sad æu da pljujem po drugima koji su možda uradili nešto slièno?
Ako ti se ne dopada neèiji postupak postoje drugi naèini da ga kritikuješ, a pre svega je najvažnije da se prvo vide razlozi zbog kojih je nešto uèinjeno... Lowpez je donekle sam kriv što je dospeo na nišan nekoga poput Sidney, ali neæu ja da budem njegov advokat ovde... Neka sam piše nešto ako ga je uopšte briga...
|
 |
branexer
|
Tema posta: Poslato: 15 Sep 2009 15:08 |
|
|
He, a nema ništa gore nekog oterati (ili pustiti) od sebe, pa se pole pokojati, jer znaš da si ti tako hteo, jer je to tvoja greška.
|
|
 |
|
 |
bozapub
|
Tema posta: Poslato: 15 Sep 2009 15:09 |
|
|
pa u èemu je onda problem..
ja samo kažem da ga razumem, ne zato što znam njegovu situaciju i to o èemu prièa, veæ što jako lako mogu da se zamislim u sliènoj situaciji.. mada..
a da ja ne pišem više na ovu temu?
|
|
 |
|
 |
Cassius
|
Tema posta: Poslato: 15 Sep 2009 15:46 |
|
 |
Avlijaner |
 |
|
high-tech-no je napisao: pa u èemu je onda problem..
ja samo kažem da ga razumem, ne zato što znam njegovu situaciju i to o èemu prièa, veæ što jako lako mogu da se zamislim u sliènoj situaciji.. mada..
Dobro... Oèigledno smo negde uspeli da se mimoiðemo u shvatanju naših napisanih reèi tako da ja nisam siguran da smo uopšte pisali o istim stvarima gore... high-tech-no je napisao: a da ja ne pišem više na ovu temu?
Mene pitaš?
|
 |
bozapub
|
Tema posta: Poslato: 15 Sep 2009 15:47 |
|
|
he he.. to je ono èuveno retorièko pitanje.. ali eto.. ipak pisah..
šut' ba romantika 
|
|
 |
|
 |
Cassius
|
Tema posta: Poslato: 15 Sep 2009 15:49 |
|
 |
Avlijaner |
 |
|
Šteta... Veæ sam krenuo da pišem odgovor... ----------- Dopuna: 15 Sep 2009 14:49 --------- P.S. Šalim se naravno... 
|
 |
Remorkerka
|
Tema posta: Poslato: 15 Sep 2009 16:16 |
|
Pridružio se: 23 Dec 2007 00:13 Postovi: 394 Lokacija: 17. dimension
|
Mislim da je oèigledno da Sidni govori iz liènog iskustva, što i veæina ljudi radi, i uopštava ga za sve nas, što ne bi trebalo da radi.  A mislim da nije nišanio Lowpeza, nego je hteo da analizira/bocka stav koji je suprotan njegovom, iz sasvim liènih razloga, što je meni ok, jer je i Lowpez prihvatio to.
A da objasnim svoju prethodnu poruku, da lowpezov postupak nije što i romantika, ja nisam rekla da to nije gest ljubavi, ili prijateljskog oseæanja, da jeste ili nije sebièan, jer je to dublja analiza i individualno je, veæ samo da nije romantika, barem onako kako je ja definišem.
|
|
 |
|
 |
|