Autoru |
Poruka |
pfcdejan
|
Tema posta: Re: Nuba Invest razvija optičku mrežu kakva je Srbiji potreb Poslato: 26 Avg 2012 23:14 |
|
Pridružio se: 25 Sep 2010 15:14 Postovi: 73 Lokacija: Stara Pazova
|
Ima li neki novi opticar? 
|
|
 |
|
 |
Mil@n
|
Tema posta: Re: Nuba Invest razvija optičku mrežu kakva je Srbiji potreb Poslato: 26 Avg 2012 23:50 |
|
 |
WitchKing |
 |
Pridružio se: 20 Apr 2006 00:10 Postovi: 10988 Lokacija: Stara 'zova
|
Ja potpisao ugovor, ali ih nema na montaži, očigledno nisu dovukli kablove do zgrade.
_________________ "I believe that unarmed truth and unconditional love will have the final word in reality".
Dr. Martin Luther King Jr.
|
|
 |
|
 |
pfcdejan
|
Tema posta: Re: Nuba Invest razvija optičku mrežu kakva je Srbiji potreb Poslato: 27 Avg 2012 13:12 |
|
|
Vidim u Danila Kisa su stavljali bandere i onda kablove na njih.
|
|
 |
|
 |
dax
|
Tema posta: Re: Nuba Invest razvija optičku mrežu kakva je Srbiji potreb Poslato: 27 Avg 2012 16:17 |
|
Pridružio se: 13 Sep 2009 18:25 Postovi: 237 Lokacija: Stara Pazova
|
U Branka radicevica su kopali pored trotoara i nema bandera, provlaciti ce kroz okitene, crna plasticna creva za vodu pod zemljom.
_________________ Znanje stiti, ignorisanje steti, krivo znanje opasnije od znanja.
"Sve je jasno,samo sam ja zamagljen"- Lao Tse
|
|
 |
|
 |
pfcdejan
|
Tema posta: Re: Nuba Invest razvija optičku mrežu kakva je Srbiji potreb Poslato: 27 Avg 2012 17:58 |
|
|
Znam i kod mene u MIrsolava Antica su kopali i jos neke ulice kod zeleznicke stanice. Bar postavljaju svoje bandere pa ne moraju i to da placaju ED.
|
|
 |
|
 |
dax
|
Tema posta: Re: Nuba Invest razvija optičku mrežu kakva je Srbiji potreb Poslato: 28 Avg 2012 12:46 |
|
Pridružio se: 13 Sep 2009 18:25 Postovi: 237 Lokacija: Stara Pazova
|
Zato placaju opstini upotrebu zemljista, netko mora da uzme pare.
_________________ Znanje stiti, ignorisanje steti, krivo znanje opasnije od znanja.
"Sve je jasno,samo sam ja zamagljen"- Lao Tse
|
|
 |
|
 |
pfcdejan
|
Tema posta: Re: Nuba Invest razvija optičku mrežu kakva je Srbiji potreb Poslato: 09 Sep 2012 13:36 |
|
|
Ric Man, sta ima novo? 
|
|
 |
|
 |
Mil@n
|
Tema posta: Re: Nuba Invest razvija optičku mrežu kakva je Srbiji potreb Poslato: 13 Sep 2012 01:44 |
|
 |
WitchKing |
 |
|
Danas sam stigao sa puta i svratio slučajno u prolazu, kada sam video izlog, setio se... Imaju neki problem sa provodm mreže kod pijace, solidno se odužilo. Ovaj se dečko u "radnji" sav zauzeo da meni prvo uključe u zgradi, tralala... Dobro, meni nije o glavu, realno, više želim da skinem sa vrata kopernikus i telekom nego njih da nakačim. 
_________________ "I believe that unarmed truth and unconditional love will have the final word in reality".
|
|
 |
|
 |
pfcdejan
|
Tema posta: Re: Nuba Invest razvija optičku mrežu kakva je Srbiji potreb Poslato: 13 Sep 2012 12:29 |
|
|
I ja sam morao da idem cak u NBG  da bi konacno dosli u moju ulicu da popisu ljude koji su zainteresovani i da postave bandere. Valjda ce brzo.
|
|
 |
|
 |
sokiss
|
Tema posta: Re: Nuba Invest razvija optičku mrežu kakva je Srbiji potreb Poslato: 20 Sep 2012 10:07 |
|
Pridružio se: 11 Maj 2006 13:51 Postovi: 535 Lokacija: Stara Pazova
|
Deki vidim da ti to ide od ruke pa mogao bi da središ da dođu i kod mene da postave bandere i da me konačno priključe.
_________________ Kiseonik je pronadjen tek 1874. Nije utvrdjeno kako su ljudi disali pre toga.
|
|
 |
|
 |
Mil@n
|
Tema posta: Re: Nuba Invest razvija optičku mrežu kakva je Srbiji potreb Poslato: 20 Sep 2012 16:08 |
|
 |
WitchKing |
 |
|
Video sam jutros neke kablove kako vise u zgradi... Hip Hip Hooray...
Valjda će uskoro.
|
|
 |
|
 |
pfcdejan
|
Tema posta: Re: Nuba Invest razvija optičku mrežu kakva je Srbiji potreb Poslato: 20 Sep 2012 16:49 |
|
|
sokiss je napisao: Deki vidim da ti to ide od ruke pa mogao bi da središ da dođu i kod mene da postave bandere i da me konačno priključe. Valjda ide...Bio sam i u NBG da vidim sa direktorom da ubrzam to, ali jbg nece ni oni dzaba da dovlace kablove. Kazu rade prvo tamo gde ima vise zainteresovanih. Bili su kod mene u ulici popisali ko ohoce i ko je zainteresoovan pa cemo videti. Ubedjuj komsije da se prijave 
|
|
 |
|
 |
Mil@n
|
Tema posta: Re: Nuba Invest razvija optičku mrežu kakva je Srbiji potreb Poslato: 28 Sep 2012 22:31 |
|
 |
WitchKing |
 |
|
|
|
 |
|
 |
pfcdejan
|
Tema posta: Re: Nuba Invest razvija optičku mrežu kakva je Srbiji potreb Poslato: 28 Sep 2012 23:55 |
|
|
Neka te sluzi besprekorno  Jel igras online igre? Ako igras daj ovde utiske kako ide. Na optici bi trebao da bude manji ping.
|
|
 |
|
 |
Mil@n
|
Tema posta: Re: Nuba Invest razvija optičku mrežu kakva je Srbiji potreb Poslato: 29 Sep 2012 02:21 |
|
 |
WitchKing |
 |
|
Igram lol od kuće i retko, a i na ADSL-u sa paketom 4mb mi je radio super, tako da je suvišno govoriti kako će sada da cepa. 
|
|
 |
|
 |
|