Autoru |
Poruka |
Guybrush Threepwood
|
Tema posta: Filmske novosti Poslato: 30 Sep 2006 13:00 |
|
 |
Pirate wannabe |
 |
Pridružio se: 06 Maj 2006 17:24 Postovi: 2597 Lokacija: near Monkey Island
|
Ovo je tema na kojoj postujte svakave novosti, zanimljivosti, traèeve i tsl. na koje naletite, a koji su vezani za film i mislite da su interesanti da se podele sa javnošæu.
Npr. Èuo sam da treba da se snimi film sa Rièardom Girom u Bosni gde on glumi nekog novinara koji traži najtraženije haške begunce – Radovana Karadžiæa i Ratka Mladiæe. Pa æe onda valjda neka rasprava da se pokrene na ovom podforumu. S obzirom da je jedina aktivna tema – Poslednji film koji ste gledali?
_________________ Mnogo godina kasnije, pred strojem za streljanje, pukovnik Aurelijano Buendija morao je da se seti onog dalekog popodneva kada ga je otac poveo da upozna led.
|
|
 |
|
 |
Guybrush Threepwood
|
Tema posta: Poslato: 30 Sep 2006 13:01 |
|
 |
Pirate wannabe |
 |
|
U toku je snimanje filma Stardust, po istoimenoj knjizi Nila Gejmena. Režiju je dobio Metju Von, producent svih (ako se ne varam) filmova Gaja Rièija.U pisanju scenarija uèestvuje i sam Gejmen, koji je ujedno i jedan od producenata. Inaèe, starija varijanta scenarija uvrštena je u najbolje scenarije 2005. godine, a tada Gejmen još nije bio ukljuèen u projekat kao scenarista.
Za one koji nisu èitali knjigu zaplet je sledeæi: Radnja poèinje u osvit viktorijanskog doba u seocetu Zid. Ono što ga razlikuje od svih ostalih sela u Engleskoj je postojanje neobiènog zida na njegovoj istoènoj strani, koji deli naš svet od vilinskog. Niko ne sme da preðe na vilinsku stranu, sem jednom svakih 9 godina kada se održava vašar. Tada se u selo Zid stušti gomila putnika i trgovaca sa svih strana sveta kako bi kupili i videli razna èudesa na poljani iza zida.
Tristran Trn je mladiæ do ušiju zaljubljen u seosku lepoticu Viktoriju Hopkins, koja je, avaj, prilièno hladna prema njemu. Zajedno ugledaju zvezdu padalicu i Viktorija obeæa Tristranu da æe se udati za njega ako joj donese tu zvezdu. Tristran pristaje na izazov i potraga ga vodi preko druge strane zida. On nije jedini koji traži zvezdu. Tu je veštica koja želi da pojede zvezdino srce kako bi povratila mladost sebi i svojim sestrama, tri sina Gospodara Olujišta (da bi nasledili presto Olujišta moraju da se tamane dok ne ostane samo jedan, a taj jedan mora nositi ogrlicu sa topazom. Njihov pokojni otac je pre smrti zafrljaèio ogrlicu ka nebu i tako oborio sirotu Zvezdu)...
Ulogu Tristrana Trna dobio je slabo poznati Èarli Koks, Mišel Fajfer igra jezivu vešticu Lilim, Kler Dejns je dobila ulogu pale zvezde Ivejn, a Sijena Miler je Viktorija. Robert de Niro igra Kapetana Šekspira, onog lika što komanduje leteæim brodom i lovi munje.
_________________ Mnogo godina kasnije, pred strojem za streljanje, pukovnik Aurelijano Buendija morao je da se seti onog dalekog popodneva kada ga je otac poveo da upozna led.
|
|
 |
|
 |
Guybrush Threepwood
|
Tema posta: Poslato: 30 Sep 2006 13:02 |
|
 |
Pirate wannabe |
 |
|
Takoðe, èuo sam da treba da izaðe Tekken The Movie. (imam oseæaj da æe biti preslikani Mortal Combat)
|
|
 |
|
 |
Srga
|
Tema posta: Poslato: 30 Sep 2006 13:23 |
|
 |
Robocop |
 |
Pridružio se: 18 Apr 2006 08:37 Postovi: 3304 Lokacija: u kancelariji
|
Trejleri su odavno na netu - sprema se i film sa cuvenim Transformersima na koje smo se lozili kao klinci ..
_________________ while(!asleep()) sheep++;
|
|
 |
|
 |
Guybrush Threepwood
|
Tema posta: Poslato: 08 Apr 2007 21:42 |
|
 |
Pirate wannabe |
 |
|
|
 |
|
 |
django
|
Tema posta: Poslato: 08 Apr 2007 21:48 |
|
 |
Ugledna Forumska Persona! |
 |
 |
Pridružio se: 26 Apr 2006 15:35 Postovi: 1740 Lokacija: Stara paZova
|
Hehe chega sve ovde nema,jasno mi je da mi nishta nije jasno 
_________________ The more i see,the less i know...
|
|
 |
|
 |
smesko
|
Tema posta: Poslato: 08 Apr 2007 21:57 |
|
Pridružio se: 25 Mar 2007 19:41 Postovi: 255 Lokacija: Stara Pazova
|
|
 |
|
 |
Mil@n
|
Tema posta: Poslato: 08 Apr 2007 22:47 |
|
 |
WitchKing |
 |
Pridružio se: 20 Apr 2006 00:10 Postovi: 10985 Lokacija: Stara 'zova
|
Guybrush Threepwood je napisao: Takoðe, èuo sam da treba da izaðe Tekken The Movie. (imam oseæaj da æe biti preslikani Mortal Combat)
Ja se nadam da debelo grešiš. 
_________________ "I believe that unarmed truth and unconditional love will have the final word in reality".
Dr. Martin Luther King Jr.
|
|
 |
|
 |
Guybrush Threepwood
|
Tema posta: Poslato: 18 Apr 2007 17:15 |
|
 |
Pirate wannabe |
 |
|
|
 |
|
 |
Guybrush Threepwood
|
Tema posta: Poslato: 23 Apr 2007 22:19 |
|
 |
Pirate wannabe |
 |
|
The Simpsons Movie
http://www.imdb.com/title/tt0462538/
26.jula u Srbiji!
|
|
 |
|
 |
sanchezz
|
Tema posta: Poslato: 03 Maj 2007 16:25 |
|
 |
Ugledna Forumska Persona! |
 |
 |
Pridružio se: 30 Mar 2007 17:04 Postovi: 1062 Lokacija: Pazova Nova
|
|
 |
|
 |
Srga
|
Tema posta: Poslato: 03 Maj 2007 16:37 |
|
 |
Robocop |
 |
Pridružio se: 18 Apr 2006 08:37 Postovi: 3304 Lokacija: u kancelariji
|
Ahahaha
Daj Hard 27mi deo 
_________________ while(!asleep()) sheep++;
|
|
 |
|
 |
Guybrush Threepwood
|
Tema posta: Poslato: 10 Maj 2007 23:51 |
|
 |
Pirate wannabe |
 |
|
He he he, a pazi sad ovo:
Terminator 4
http://www.imdb.com/title/tt0438488/
|
|
 |
|
 |
Mil@n
|
Tema posta: Poslato: 11 Maj 2007 02:34 |
|
 |
WitchKing |
 |
Pridružio se: 20 Apr 2006 00:10 Postovi: 10985 Lokacija: Stara 'zova
|
Gledao sam trailer za Die Hard, dakle obeæava.  Prava akcija!
Terminator je trebao da završi na savršenom drugom delu, treæi je njanjanja, 4. kontam da je "nemoguæa misija".
_________________ "I believe that unarmed truth and unconditional love will have the final word in reality".
Dr. Martin Luther King Jr.
|
|
 |
|
 |
Guybrush Threepwood
|
Tema posta: Poslato: 11 Maj 2007 09:46 |
|
 |
Pirate wannabe |
 |
|
Uf, Rièi, trailer za Die Hard pokazuje da æe ovaj film biti ðubre najgore...
Kad sam bio na premijeri 300, išao trailer i ceo bioskop je plakao od smeha i izmamio je veæi aplauz od 300, bukvalno!
btw. tapšanje filmovima u bioskopu je nešto najretardiranije što ljudi mogu da rade. 
|
|
 |
|
 |
|